Atatürk Eğitim FakültesiRehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

2017 Yılı Eğitim Bilimleri Etkinlik Arşivi

Bölümümüz klüplerinden Gelişim ve Öğrenme Klübü 19 Nisan 2017 Çarşamba günü doğum Psikoterapisti- Psikodrama Terapisti ve Eğitmeni Uzman psikolog. Neşe Karabekir'i Doğum Psikodraması hakkında seminer vermesi için ağırlamıştır. Resimler için tıklayınız (1 - 2 - 3)

Bölümümüz öğrenci kulüplerinden Psikoloji ve Gelişim Kulübü 4 Nisan 2017 Salı günü "Sessiz Dünya Farkındalığı" etkinliği ile Arş. Gör. Bilge Nuran Aydoğdu'yu, Psikolojik Danışman Ferit Güneş'i Elvan Tamyürek Özparlak ve Gül Yiğit'i ağırlamıştır. Resim için tıklayınız. Duyuru için tıklayınız.

Bölümümüz öğrenci kulüplerinden "Psikoloji ve Gelişim Kulübü", 28 Nisan Cuma günü saat 14:00 da Çocuk Gelişiminde Tiyatro ve Masalın Yeri etkinliği kapsamında Hayalbaz Tiyato genel sanat yönetmeni Mehmet Erbil'i ağırlamıştır. Resimler için tıklayınız (1-2-3)

Bölümümüz öğrenci kulüplerinden "İrfan Kulübü" 9 Mayıs 2017 Salı günü saat 14:30 da Nefs Psikolojisi ve Rüyaların Dili etkinliği kapsamında Dr. Mustafa Merter'i ağırlamıştır. Resimler için tıklayınız (1-2-3-4)

Bölümümüz hocalarından Yrd. Doç. Dr. A. Nilgün Canel 10 Mayıs 2017 tarihinde Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Sempozyumu'nda "Şiddet ve Zorbalığa Yaratıcı Psikolojik Danışma Yaklaşımı ve Uygulamaları" konusunda konuşma yapmıştır. Resimler için tıklayınız (1-2-3)

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Halil Ekşi 18-21 Mayıs tarihleri arasında Berlin'de düzenlenen Internaional Social Sciences and Humanities konferansında "Özel bir Türk Okulunda Değerler Eğitimi: Bir Durum Çalışması" konulu sunumunu gerçekleştirmiştir. Resimler için tıklayınız (1-2)

Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü 2016-2017 mezunlarını 29 Mayıs 2017 tarihinde 13:00-15:00 saatleri arasında yapılan törenle vermiştir. Resimler için tıklayınız (1-2-3)

Bu sayfa Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık tarafından en son 08.06.2017 12:32:10 tarihinde güncellenmiştir.