2018 Yılı Eğitim Bilimleri Etkinlik Arşivi

Arş. Gör. Neslihan YAMAN, 25.04.2018 tarihinde Şehit İlhan Varank Fen Lisesi'nde "Neyi Başarmak İstiyoruz?" konulu seminer vermiştir. Fotoğraflar için tıklayınız (1 - 2 - 3)

Bölümümüz öğretim üyelerinden F. Esra Molu hocamızın Mesleki İngilizce dersi kapsamında, PDR öğrencileri ile  Coventry Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencileri  ile online tartışma yapılmıştır. Tartışmanın Coventry Üniversitesi ayağındaki danışman hocaları Laura Taylor ve Georgia Niolaki'dir. Fotoğraflar için tıklayınız. (1)

Psikoloji ve Gelişim Kulübü tarafından yedincisi gerçekleştirilen "Psikoloji ve Gelişim Günleri" bu yıl 10-11.12.2018 tarihlerinde "Aşkın X hali" konulu etkinlikleri ile konuklarını ağırlamıştır. Fotoğraflar için tıklayınız. (1, 2, 3, 4, 5)

Bu sayfa Guidance and Psychological Counseling tarafından en son 10.12.2018 23:50:50 tarihinde güncellenmiştir.